ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας Chtisma Trading Ltd είναι οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2008 από την Σωτηρούλα Χρυσοστόμου. Η εταιρεία κατ αρχήν δραστηριοποιήθηκε σε θέματα υγρομόνωσης, ηχομόνωσης και ειδικά θερμομόνωσης με το σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης OSTRAKO. Συνδυάζουμε την ποιότητα με την άψογη εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη. Σήμερα η εταιρεία ChtiSma Trading Ltd είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας δομικών υλικών.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:

→H εξέλιξη της εταιρείας μας
→Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Η ChtiSMa Trading Ltd  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου δομικών και μονωτικών υλικών στη Κύπρο και βρίσκεται στο πλευρό των κύπριων καταναλωτών από το 2008. Συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και κατασκευής υλικών στοχεύοντας στην ποιότητα και έχοντας ως κριτήριο την αξιοπιστία  την λειτουργικότητα την εξοικονόμηση ενέργειας, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την τιμή σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα.

Σκοπός μας είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η ChtiSMa Trading Ltd διατηρεί συνεχώς τον καταναλωτή και τις επιθυμίες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της. Το μεγάλο απόθεμα που διατηρούμε μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις παραγγελίες των πελατών μας άμεσα ενώ η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά αποτελεί κομβικό σημείο της εταιρικής της φιλοσοφίας και παράλληλα βασικό μοχλό για την εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Η ChtiSMa Trading Ltd συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία και πορεία στην  κυπριακή αγορά επιδιώκοντας στην όλο και πιο αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών της με τη συνεχή υποστήριξη των ανθρώπων της.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ